سبک زندگی و آشپزی در مرسان

یاد بگیرین که کیفیت زندگیتون رو ارتقا بدین

سبک زندگی و آشپزی در مرسان

یاد بگیرین که کیفیت زندگیتون رو ارتقا بدین

من به شما آشپزی یاد میدم و کمکتون میکنم زندگیتون رو شادتر کنین

  • ۰
  • ۰

سیب زمینی پنیری جزء یکی از پیش غذاهاست. امروزه مردم بیشتر به سمت این نوع غذاها گرایش پیدا کرده اند. در قدیم از غذاهای سنتی استقبال بیشتری می شد اما در این دوران طرفدار غذاهای فسفودی هستند.

ما در اینجا این نوع غذاها را به آموزش می گذاریم تا در منزل به نحو احسن درست کنید و بهره ببرید.

مواد لازم برای سیب زمینی پنیری:

  • سیب زمینی درشت و تازه: یک کیلو
  • جعفری خورد شده:سه قاشق غذاخوری
  • سیر: سه حبه
  • پنیر پارمزان: یک پیمانه
  • تخم مرغ: یک الی دو عدد
  • نمک و فلفل سیاه: به اندازه لازم
  • پنیر موزارلا: یک استکان
  • آرد سفید: یک استکان
  • تخم مرغ : دو عدد
  • آرد سوخاری: یک لیوان
  • روغن: به اندازه لازم

طرز تهیه سیب زمینی و پنیر (کیک سیب زمینی):

  • ابتدا سیب زمینی درشت را خریداری کنید. بهتر است از سیب زمینی های بدون لک و تازه خریداری کنید. سیب زمینی ها را بشویید و خشک کنید و آن را پوست بگیرید.
  • بعد از پوست کندن آن مجددا آن را بشویید و داخل قابلمه کوچکی قرار دهید و با مقداری آب آن را بپزید.

بیشتر بخوانید: عرق چهل گیاه اکسیر حیات

  • بعد از اینکه پخته شد آن را  داخل آبکش قرار دهید تا آب آن گرفته شود. بعد داخل غذا ساز میکس کنید. در صورتی که غذا ساز در دسترس نبود آنها را رنده کنید.
  • سیر را هم پوست بگیرید و روی سیب زمینی رنده کنید. در این مرحله پنیر پارمزان را همراه با کمی نمک و فلفل و سیر و جعفری به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
  • آرد سفید و آرد سوخاری و تخم مرغ و جعفری ریز شده را مخلوط کنید و کنار بگذارید تا سیب زمینی را بعدا در آن بغلطانید.
  •  گلوله ای از سیب زمینی را بردارید و داخل آن مواد پنیری  و جعفری که بالا ذکر شد درونش بگدارید و حدود ساعتی در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد.
  • بعد از اینکه خود را گرفت آن را از یخچال در آورید و مستقیم داخل آرد و  2 عدد تخم مرغ و آرد سوخاری بغلطانید و مجددا داخل آرد سوخاری قرار دهید و در روغن داغ داغ سرخ کنید.

طرز تهیه سیب زمینی و پنیر

نکات مهم در طرز تهیه سیب زمینی و پنیر:

بهتر است برای خوشمزگی این نوع غذا از پیازچه استفاده کنید. آن را ریز کنید و به مواتان اضافه کنید. و استفاده کره در اینوع سیب زمینی تردی خوبی به آن خواهد داد

بهتر است در زمان غلطانیدن سیب زمینی ها حتما از آرد سوخاری استفاده کنید و در دو مرحله آن را در آرد بغلطانید تا محکم کاری بهتری شود و سیب زمینی هنگام سرخ شدن دچار وا رفتگی نشود. حتی می توانید سیب زمینی ها را به شکلهای متفاوت در آورید و بصورت توپک توپک کوچک آورده شوند.

بیشتر بخوانید: ته چین آلبالو خانگی و خوشمزه

می توانید در صورت تمایل به سیب زمینی ها قارچ اضافه کنید و مرغ چرخ شده همراه با سیب زمینی و بصورت گلوله درآورده شده هم می تواند گزینه خوبی برای این کار باشد.

فلفل دلمه ای می تواند بوی و طعمخوبی به توپکهای شما بدهد. حتی می توانید بعد از اینکه توپکها را درون آرد غلطانیدین مقداری کنجد به آن اضافه کنید و درون کنجد غلطیده شود.

سیب زمینی پنیری خوشمزه

  • آویشن بهترین چیزی است که به مواد شما بوی خوشی را خواهد داد.
  • خمیر را کف دست بگذارید و کمی گود کنید و مواد مورد نظرتان را داخل آن قرار دهید و سیب زمینی را آرام ببندید.
  • این غذا ی مورد علاقه همه بچه هاست پس درست کنید و بدلخواه موادتان را کم و زیاد کنید و در حین خوردن از طعم و مزه آن لذت ببرید.
  • ۹۹/۰۴/۳۰
  • mrsi mrsan

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی