سبک زندگی و آشپزی در مرسان

یاد بگیرین که کیفیت زندگیتون رو ارتقا بدین

سبک زندگی و آشپزی در مرسان

یاد بگیرین که کیفیت زندگیتون رو ارتقا بدین

من به شما آشپزی یاد میدم و کمکتون میکنم زندگیتون رو شادتر کنین

  • ۰
  • ۰

انواع حلوا خوشمزه و خانگی

  • اگر در حین تکان دادن گهواره‌ای، حلوا تکه تکه شد، معنی آن این است که حلوا خشک است و باید کمی شربت به آن اضافه کرد.
  • اگر نتوانستید به صورت گهواره‌ای حلوا را تکان دهید، روی حرارت بگذارید تا کمی از شربت آن بخار شود و دوباره امتحان کنید.
  • اگر شربت را یکباره به مواد اضافه کنید، حلوا بسیار شل شده و قوام لازم را پیدا نخواهد کرد. بنابراین حتما شربت را کم کم اضافه کنید و خوب هم بزنید.

بیشتر بخوانید: لیست انواع غذا برای ناهار

طرز تهیه انواع فایل

1- حلوای ساده:

مواد لازم:

  • یک پیمانه آرد سفید

  • یک پیمانه آرد گندم نرم

  • یک پیمانه روغن

  • یک پیمانه شکر

  • سه چهارم پیمانه آب

  • یک چهارم پیمانه گلاب

  • یک قاشق غداخوری زعفران حل شده

بیشتر بخوانید: طرز تهیه قورمه سبزی

آب، شکر، گلاب، زعفران را مخلوط کنید و آن را بجوشانید تا شربت نیمه غلیظی به دست بیاید. روغن را بگذارید داغ شود، سپس هر دو مدل آرد را در آن بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم تا کمی تفت بخورد. هنگامیکه رنگ آرد تغییر کرد و کمی مایل به سرخ شد، آن را کنار بگذارید. شربت را آرام آرام به آن اضافه کنید و در حال هم زدن، حلوا را بردارید و به صورت گهواره‌ای تکان بدهید. هنگامیکه حلوا از ظرف جدا شد و کاملا به هم چسبید، آن را در دیس بکشید و با خلال پسته، بادام و پودر نارگیل تزئین کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع کوفته

2- حلوای خرما:

مواد لازم:

  • دو لیوان آرد گندم
  •  یک لیوان گردوی آسیاب شده
  • دو لیوان خرما
  • دو قاشق سوپخوری دارچین
  •  روغن به میزان لازم

آرد گندم را داخل تابه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا رنگ آن کمی طلایی شود و بوی خامی آن گرفته شود. دقت کنید که آرد نسوزد. سپس ته یک سینی را دارچین بپاشید. نصف آرد را روی این سینی بریزید و آن را به وسیله‌ی یک الک صاف کنید. خرماها را از وسط باز کنید و هسته ها را جدا کنید. سپس خرماها را کنار هم روی آرد بچینید. روی خرماها، گردو آسیاب شده بریزید. بقیه‌ی آرد را روی خرماها ریخته و روی آن دارچین بپاشید. بعد از آن، کیسه یا سلفون را روی حلوا بکشید و روی آن را فشار بدهید تا همه مواد به هم بچسبند. بعد از سرد شدن حلوا، کیسه را بردارید و حلوا را به شکل های مختلف ببرید و در ظرف مناسب بچینید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع پنکیک خانگی

حلوا خوشمزه و خانگی

3- حلوای عسل:

مواد لازم:

  • دو لیوان آرد
  • یک سوم قاشق چایخوری هل کوبیده
  •  دو و یک دوم لیوان پودر قند
  • چهار قاشق غذاخوری عسل
  •  هشت قاشق غذاخوری روغن جامد
  •  یک چهارم لیوان گلاب
  • دو قاشق غذاخوری زعفران حل شده در آب
  •  پنج قاشق غذاخوری خلال پسته

روغن را روی حرارت ملایم بگذارید تا آب شود. آرد را به روغن اضافه کنید و مرتب آن را هم بزنید تا سرخ شود. مواد را از روی حرارت بردارید. پودر قند، هل، عسل، زعفران و گلاب را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا حلوا آماده شود و به روغن بیفتد. حلوا را در سینی پهن کنید و روی آن را خلال پسته بریزید. در یخچال بگذارید تا حلوا سفت شود. سپس با نوک قاشق یا چنگال حلوا را تزئین کنید.

  • ۹۹/۰۶/۱۷
  • mrsi mrsan

حلوا

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی