سبک زندگی و آشپزی در مرسان

یاد بگیرین که کیفیت زندگیتون رو ارتقا بدین

سبک زندگی و آشپزی در مرسان

یاد بگیرین که کیفیت زندگیتون رو ارتقا بدین

من به شما آشپزی یاد میدم و کمکتون میکنم زندگیتون رو شادتر کنین

۳ مطلب در خرداد ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

 

ته دیگ سیب زمینی یکی ازخوردنی های مورد علاقه وپرطرفدارمیان مردم ایران است به طوریرکه با گذاشتن آن سرسفره کمترکس است که نسبت به خوردن آن ازخود تمایلی نشان ندهد. اما مشکلی که هست این ته دیگ با وجود خوشمزگی فراوان می‌تواند دارای ضررهای قراوانی برای سلامتی اتسان باشد.

نا ادامهٔ مطلب با ما همراه باشید تا شمارا به آنچه که درمورد ته دیگ سیب زمینی لازم است بدانید آشنا سازیم.

طرزتهیهٔ ته دیگ سیب زمینی برشته و طلایی:

2 عدد سیب زمینی را بعد ازپاک کردن (اگرسیب زمینی‌ها تازه هستند چه بهترکه آن را با پوست برش دهید) به شکل دایره‌ای برش دهید سعی کنبد برش‌ها زیادکلفت ویازیاد نازک نباشد بعد ازشستن سیب زمینی‌ها اجازه دهید که چند دقیقه بمانند تا آب آن‌ها گرفته شود وبعد مقداری روغن مایع مخصوص سرخ کردنی درون قابلمه ریخته وروی حرارت نسبتاً زیاد قراردهید واجازه دهید روغن کمی داغ شود وبعد سیب زکینی ها را به آرامی کناریکدیگربه صورتی که یک سوم ازسیب زمینی روی سیب زمینی کنریش بیفتد درصورت تمایل زعفران دم کرده به همراه ادویه‌هایی مثل زرد چوبه، فلفل سیاه ومقدارکمی فلفل قرمزبه همراه مقدارکمی آب روی سیب زمینی‌ها بریزیداین امرموجب خوش رنگ شدن وخوش طعم شدن ته دیگ سیب زمیتی شما خواهد شد.

سپس رشته‌های آب کشیدهٔ ماکارونی ویا برنج آب کشیده شده را روی سیب زمینی‌های چیده شده بریزید وحرارت را زیاد کنید درابتدا باید حرارت زیاد باشد وبعد ازگذشت 5 الی 10 دقیقه شعله را کم کنید واجازه به پحتن آرام غذا وته دیگ دهید کمی پس کشیدن غذا وسروآن درقابلمه را بردارید تا بخارحاصل ازپختن باغث نرم شدن ته دیگ شما نشود وته دیگ سیب زمینی برشته‌ای وخوش رنگی داشته باشید.

نکاتی آموزنده برای داشتن یک ته دیگ سیب زمینی سالم

طبخ نامناسب ته دیگ سیب زمینی احتمال مبتلا شدن به سرطان را افزایش می‌دهد. موادغذایی غنی ازکربوهیدرات اگردردمای بالای 120 درجهٔ سانتی گراد پخته شود باعث تولید یک مادهٔ سرطات زا به نام آکریلامید خواهد شد این ماده باعث افزایش سرطان وهمچنین ناباروری خواهد شد هرچه قدرته دیگ سیب زمینی درمعرض حرارت زیاد قرارگرفته باشد رنگ آن تیره تراست این موضوع مقدارقندهای زمینه سازیرای تولید آکریلامید که یک مادهٔ سمی سرطان زاست را افزایش خواهد داد.

برای داشتن بک ته دیگ سیب زمینی سالم ازحرارت ملایم وبا شعلهٔ کم استفاده کنیید رنگ ته دیگ سیب زمینی باید طلایی روشن ویا قهوه‌ای کم رنگ باشد. هرچه قدررنگ آن تیره ترباشد احتمال سرطان زایی آن بیشتراست.

ازدیگرعوارض ته دیگ سیب زمینی بالا این است که ازارزش غذایی آن کاسته شده واحتمال ابتلا به سرطان معده، سوزش ونفخ را افزایش خواهد داد.

خشکی وسفت بودن ته دیگ سیب زمینی منجربه زخم شدن دیوارهٔ معده ومری خواهد شد.

استفاده ازمغزهایی مثل کنجد، تخم کدو، فتاب گردان ویا حتی زیره برای تهیهٔ ته دیگد سیب زمینی باعث افزایش خاصیت سیب زمینی وخوشمزه ترشدن آن خواهد شد.

بهترین ومناسب ترین روغن برای ته دیگ سیب زمینی روغن مایع مخصوص سرخ کردنی است ته دیگ سیب زمینی شما چه قدرسالم ترمغذی ترخواهد شد اگرازروغن کنجد ویا روغن ذرت برای سرخ کردن ویابرشته ترشدن آن استفاده کنید. علاوه براین روغن کنجد مانع ازبروزبیماری هایی مثل سرطان دستگاه گوارش خواهد شد.

افزودن زعفران ویا زردچوبه به ته دیگ سیب زمینی علاوه برخوش طعم ویا خوش رنگ بودن آن میزان سالم بودنش را افزایش خواهد داد. زعفران یک ادویهٔ نشاط آوروزردچوبه دارای خواص ضد سرطانی است.

مصرف ته دیگ سیب زمینی برشته که دارای رنگ تیره وسیاه است به علت قرارگرفتن درمعرض حرارت زیاد املاح وویتامین های مفید درسیب زمینی ازبین خواهند رفت.

استفاده مکرروبیش ازاندازه ازته دیگ سیب زمینی تیره رمگ وسوخته عوارضی مثل ترشح اسید معده، یبوست ورفلاکس معده را به همراه خواهد داشت.

برای تهیهٔ ته دیگ سیب زمینی ازمصرف روغن‌های معمولی جدا خودداری کنید. این روغن‌ها برای پختن درحرارت پایین درنظرگرفته شده‌اند استفاده ازآن ها درحرارت بالا باعث تولید آکریل آمید که یک مادهٔ سرطان زایی سمی است افزایش خواهد داد.

برای تهیهٔ ته دیگ سیب زمینی ازاضافه کردن نان به سیب زمینی درحین پخت امتناع کتید چرا که با تیره ترشدن رنگ آن درمعرض قرارگرفتن درحرارت بالا میزان ضرررساندن سلامتی افزایش می‌یابد.

 

  • mrsi mrsan
  • ۰
  • ۰

این متن دومین مطلب آزمایشی من است که به زودی آن را حذف خواهم کرد.

زکات علم، نشر آن است. هر وبلاگ می تواند پایگاهی برای نشر علم و دانش باشد. بهره برداری علمی از وبلاگ ها نقش بسزایی در تولید محتوای مفید فارسی در اینترنت خواهد داشت. انتشار جزوات و متون درسی، یافته های تحقیقی و مقالات علمی از جمله کاربردهای علمی قابل تصور برای ,بلاگ ها است.

همچنین وبلاگ نویسی یکی از موثرترین شیوه های نوین اطلاع رسانی است و در جهان کم نیستند وبلاگ هایی که با رسانه های رسمی خبری رقابت می کنند. در بعد کسب و کار نیز، روز به روز بر تعداد شرکت هایی که اطلاع رسانی محصولات، خدمات و رویدادهای خود را از طریق بلاگ انجام می دهند افزوده می شود.

  • mrsi mrsan
  • ۰
  • ۰

این متن اولین مطلب آزمایشی من است که به زودی آن را حذف خواهم کرد.

مرد خردمند هنر پیشه را، عمر دو بایست در این روزگار، تا به یکی تجربه اندوختن، با دگری تجربه بردن به کار!

اگر همه ما تجربیات مفید خود را در اختیار دیگران قرار دهیم همه خواهند توانست با انتخاب ها و تصمیم های درست تر، استفاده بهتری از وقت و عمر خود داشته باشند.

همچنین گاهی هدف از نوشتن ترویج نظرات و دیدگاه های شخصی نویسنده یا ابراز احساسات و عواطف اوست. برخی هم انتشار نظرات خود را فرصتی برای نقد و ارزیابی آن می دانند. البته بدیهی است کسانی که دیدگاه های خود را در قالب هنر بیان می کنند، تاثیر بیشتری بر محیط پیرامون خود می گذارند.

  • mrsi mrsan