طرز تهیه 5 نوع سوپ بینظیر خانگی با ترفندهای خوشمزهتر شدن
1- سوپ جو:
مواد لازم برای 6 نفر:
- 100 گرم (نصف پیمانه) جو پوست گرفته
- 5 تا 6 پیمانه آب گوشت بدون چربی
- 2 تا 3 قاشق سوپخوری هویج رنده شده
- 100 گرم خامه
- 2 پیمانه سس سفید غلیظ
- نمک و فلفل به مقدار لازم
برای این سوپ ابتدا باید سس آن را طبق دستورالعمل زیر تهیه کنید.
مواد لازم برای 2 پیمانه سس:
- 2 پیمانه شیر
- 100 گرم کره
- 6 تا 8 قاشق سوپخوری آرد سفید
- 100 گرم خامه
- نمک و فلفل به مقدار لازم
بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع کوکو
طرز تهیه سوپ جو:
آرد را داخل یک ظرف بزرگ بریزید و سپس شیر را به تدریج به آن اضافه کنید و هم بزنید تا آرد در شیر حل شود. شیر را روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید تا به جوش بیاید و غلیظ شود. کره، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. هنگامیکه یکی دو جوش زد، آن را از روی حرارت بردارید. در آخر خامه را به آن اضافه کنید و هم بزنید. سس آماده است.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پنکیک خانگی
جو را بعد از شستن بگذارید یکی دو ساعت خیس بخورد. این کار باعث میشود که جو زودتر بپزد. جو را با آب گوشت بگذارید روی حرارت تا کاملا بپزد و لعاب بندازد. هویج را به آنها اضافه کنید و بعد از چندجوش که هویج پخت، سس تهیه شده را به آن اضافه کنید. اجازه دهید سوپ روی حرارت ملایم، آهسته بجوشد و کمی غلیظ شود. بعد از پخته شدن، سوپ را داخل سوپ خوری بریزید و با خامه و جعفری خرد شده روی آن را تزئین کنید.
2- سوپ گندم:
این سوپ همانند سوپ جو تهیه میشود؛ با این تفاوت که به جای جو باید از گندم استفاده کنید و کمی رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع آش خانگی
3- سوپ تره فرنگی:
مواد لازم برای 6 نفر:
- 2 تا 3 دسته تره فرنگی
- 2 قاشق سوپخوری آرد سفید
- 5 لیوان آب گوشت
- 3 تا 4 عدد زرده تخم مرغ
- 150 گرم خامه
- 50 گرم کره
- نصف استکان آب لیمو
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه سوپ تره فرنگی:
- ریشه و برگهای تره فرنگی را جدا کنید. قسمت سفید آن را خرد کنید و بشورید. تره را بگذارید با دو سه لیوان آب و کمی نمک بپزد. سپس آن را از صافی رد کنید. آرد را با کمی کره سرخ کنید و حرارت را کم کنید و آب گوشت را به تدریج به آن اضافه کنید و هم بزنید تا آرد حل شود.
- تره فرنگی را داخل این قابلمه بریزید و بگذارید چندبار بجوشد و سوپ کمی غلیظ شود. نمک و فلفل به مقدار کافی داخل آن بریزید. زرده تخم مرغ ها را خوب هم بزنید و کمی آبلیمو و نمک داخل آن بریزید. سپس آن را داخل سوپخوری بریزید و سوپ را داغ داغ روی آن بریزید و هم بزنید. مقداری خامه روی سوپ بریزید.
- میتوانید تره فرنگی را حلقه حلقه کنید و با مقداری آب و نمک بپزید و سپس آرد را با کره سرخ کنید و داخل تره فرنگی بریزید. آب گوشت را اضافه کنید و بگذارید سوپ آهسته بجوشد و غلیظ شود. بقیه مراحل را مطابق دستور قبلی انجام دهید
4- سوپ فلفل:
مواد لازم برای 6 نفر:
- 5 تا 6 پیمانه آب گوشت
- نیم کیلو فلفل سبز دلمهای
- 3 تا 4 عدد هویج متوسط
- 2 تا 3 عدد پیاز متوسط
- نیم کیلو سیب زمینی
- 2 تا 3 قاشق سوپخوری مرزه و جعفری خرد شده
- 100 گرم خامه
- نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه سوپ فلفل:
هویج، پیاز و فلفل را به شکل خلال نازک خرد کنید و بگذارید با آب گوشت بپزد. سیب زمینی را پوست بکنید و آن را نیز خلال کنید و داخل سوپ بریزید و بگذارید بپزد ولی له نشود. مرزه و جعفری را در آخر کار به سوپ اضافه کنید و بعد از یکی دو جوش، سوپ را از روی حرارت بردارید و داخل سوپخوری بریزید و روی آن را با خامه تزئین کنید. اگر میخواهید سوپ کمی غلیظ شود، یک قاشق سوپخوری آرد را در 50 گرم کره کمی سرخ کنید و بعد از اضافه کردن سبزی و جوشیدن، آن را اضافه کنید.
5- سوپ کدو حلوایی:
مواد لازم برای 6 نفر:
- یک کیلو کدو حلوائی
- نیم لیتر شیر
- 50 گرم کره
- 2 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه سوپ کدو حلوایی:
کدو را پوست بکنید و خرد کنید. سپس آن را با دو لیوان آب و کمی نمک بگذارید بپزد. بعد از پختن، آن را از صافی رد کنید تا به شکل پوره دربیاید. سپس به آن شیر و پیاز سرخ کرده اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم تا آهسته چند جوش بزند. کره را در سوپخوری بریزید و سپس سوپ را داغ داغ روی آن بریزید.
- ۹۹/۰۵/۲۷