سبک زندگی و آشپزی در مرسان

یاد بگیرین که کیفیت زندگیتون رو ارتقا بدین

سبک زندگی و آشپزی در مرسان

یاد بگیرین که کیفیت زندگیتون رو ارتقا بدین

من به شما آشپزی یاد میدم و کمکتون میکنم زندگیتون رو شادتر کنین

  • ۰
  • ۰

پخت جوجه کباب خانگی با ساده‌ترین روش‌ها

در این مقاله قصد داریم به روش‌های مختلف برای پخت جوجه کباب بپردازیم پس با ما همراه باشید.

1- جوجه کباب روی آتش:

  • بهترین وزن برای جوجه کباب 750 گرم تا یک کیلو است و این مقدار برای دو نفر کافی است. جوجه ها را تمیز کنید و مطابق این دستور تکه تکه کنید. بال های جوجه را به طوریکه کمی گوشت سینه به آن چسبیده باشد، جدا کنید و استخوان ها را خارج کنید. می توانید از وسط سینه ها را ببرید و استخوان ها را خارج کنید. ماهیچه ها را از ران جدا کنید. برای هر یک جوجه، 2 قاشق زیتون، 2 قاشق سوپخوری آبلیمو و کمی نمک، فلفل و زعفران در آب جوش بریزید و مقداری پابریکا به آن اضافه کنید. جوجه را چند ساعت در این مایه بخوابانید.
  • سپس تکه های جوجه را به سیخ بکشید، به طوریکه ران ها، ماهیچه ها را به یک سیخ و گردن را به سیخ دیگر و سینه ها هم به سیخ دیگر باشد. ابتدا، سیخ های ران و بال را روی آتش یکنواخت بگذارید و با بادبزن آن را باد بزنید. هنگامیکه کمی برشته شد، سیخ های سینه را روی آتش بگذارید و در طول برشته شدن، کمی از مایه تهیه شده روی آن بزنید. کباب ها را منظم در دیس بچینید. اطراف آن را می توانید با جعفری تزئین کنید. کمی کره آب شده نیز می توانید روی آن بگذارید.
  • بیشتر بخوانید: طرز تهیه بوقلمون شکم پر

طرز تهیه جوجه کباب

2- جوجه کباب در فر:

تکه های جوجه را همانند دستور قبلی آماده کرده و در همان مایه بخوابانید. سپس آن ها را به سیخ های کوچک بکشید و در سینی فر بچینید. حرارت را روی 450 درجه بگذارید و سینی را بالاترین طبقه بگذارید. به فاصله ی زمانی، سیخ ها را برگردانید و از مایه به آن بزنید. به این نکته توجه کنید که گوشت سینه نرم تر و لطیف تر است بنابراین باید آن را دیرتر در فر بگذارید. وقتی کباب ها کمی برشته شد، درجه را روی 350 بگذارید و اجازه دهید مغز آن ها بپزد ولی خشک نشود. حدود 45 دقیقه تا یک ساعت طول می کشد تا کباب در فر آماده شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع حلوا

3- جوجه کباب درسته در فر:

  • جوجه درسته را تمیز کرده، بشورید و خشک کنید. مایه روغن زیتون، آبلیمو و نمک و فلفل را نیز آماده کنید و جوجه را به آن آغشته کنید. سپس دو سیخ از جوجه رد کنید و آن را روی آخرین پنجره فر با حرارت 450 بگذارید نیم ساعت تا 45 دقیقه بماند. سپس حرارت را کم کرده و به 350 برسانید و بگذارید نیم ساعت تا 45 دقیقه دیگر در فر بماند تا کاملا پخته و برشته شود. جوجه را در دیس بکشید و اطراف آن را با جعفری و چیپس تزئین کنید. نکته ی مهم در خصوص این نوع جوجه این است که باید هر از گاهی جوجه را بلند کنید تا آب داخل شکم آن خارج شده و زودتر بپزد.
  • مرغ درسته 1.5 کیلویی را نیز می توانید با همین شیوه در فر کباب کنید. اما با این تفاوت که زمان لازم برای طبخ مرغ حدود یک ساعت و نیم بوده و حرارت فر باید 500 درجه فارنهایت باشد و بعد از 45 دقیقه، حرارت را روی 450 تنظیم کنید. می توانید مرغ را در کاغذهای مخصوص آلومینیومی نیز بپیچید و بعد از یک ساعت آن را باز کنید و بگذارید مرغ در نیم ساعت آخر برشته شود. در این حالت، مرغ پخته تر و آبدارتر می‌شود.

بیشتر بخوانید: لیست انواع غذا برای ناهار

4- جوجه کباب روی آتش:

  • بهترین وزن برای جوجه کباب 750 گرم تا یک کیلو است و این مقدار برای دو نفر کافی است. جوجه ها را تمیز کنید و مطابق این دستور تکه تکه کنید. بال های جوجه را به طوریکه کمی گوشت سینه به آن چسبیده باشد، جدا کنید و استخوان ها را خارج کنید. می توانید از وسط سینه ها را ببرید و استخوان ها را خارج کنید. ماهیچه ها را از ران جدا کنید. برای هر یک جوجه، 2 قاشق زیتون، 2 قاشق سوپخوری آبلیمو و کمی نمک، فلفل و زعفران در آب جوش بریزید و مقداری پابریکا به آن اضافه کنید. جوجه را چند ساعت در این مایه بخوابانید.
  • سپس تکه های جوجه را به سیخ بکشید، به طوریکه ران ها، ماهیچه ها را به یک سیخ و گردن را به سیخ دیگر و سینه ها هم به سیخ دیگر باشد. ابتدا، سیخ های ران و بال را روی آتش یکنواخت بگذارید و با بادبزن آن را باد بزنید. هنگامیکه کمی برشته شد، سیخ های سینه را روی آتش بگذارید و در طول برشته شدن، کمی از مایه تهیه شده روی آن بزنید. کباب ها را منظم در دیس بچینید. اطراف آن را می توانید با جعفری تزئین کنید. کمی کره آب شده نیز می توانید روی آن بگذارید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه قورمه سبزی

طرز تهیه جوجه کباب خانگی

5- جوجه کباب در فر:

تکه های جوجه را همانند دستور قبلی آماده کرده و در همان مایه بخوابانید. سپس آن ها را به سیخ های کوچک بکشید و در سینی فر بچینید. حرارت را روی 450 درجه بگذارید و سینی را بالاترین طبقه بگذارید. به فاصله ی زمانی، سیخ ها را برگردانید و از مایه به آن بزنید. به این نکته توجه کنید که گوشت سینه نرم تر و لطیف تر است بنابراین باید آن را دیرتر در فر بگذارید. وقتی کباب ها کمی برشته شد، درجه را روی 350 بگذارید و اجازه دهید مغز آن ها بپزد ولی خشک نشود. حدود 45 دقیقه تا یک ساعت طول می کشد تا کباب در فر آماده شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع پنکیک

6- جوجه کباب درسته در فر:

جوجه کباب با گوجه

جوجه درسته را تمیز کرده، بشورید و خشک کنید. مایه روغن زیتون، آبلیمو و نمک و فلفل را نیز آماده کنید و جوجه را به آن آغشته کنید. سپس دو سیخ از جوجه رد کنید و آن را روی آخرین پنجره فر با حرارت 450 بگذارید نیم ساعت تا 45 دقیقه بماند. سپس حرارت را کم کرده و به 350 برسانید و بگذارید نیم ساعت تا 45 دقیقه دیگر در فر بماند تا کاملا پخته و برشته شود. جوجه را در دیس بکشید و اطراف آن را با جعفری و چیپس تزئین کنید. نکته ی مهم در خصوص این نوع جوجه این است که باید هر از گاهی جوجه را بلند کنید تا آب داخل شکم آن خارج شده و زودتر بپزد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع سوپ

مرغ درسته 1.5 کیلویی را نیز می توانید با همین شیوه در فر کباب کنید. اما با این تفاوت که زمان لازم برای طبخ مرغ حدود یک ساعت و نیم بوده و حرارت فر باید 500 درجه فارنهایت باشد و بعد از 45 دقیقه، حرارت را روی 450 تنظیم کنید. می توانید مرغ را در کاغذهای مخصوص آلومینیومی نیز بپیچید و بعد از یک ساعت آن را باز کنید و بگذارید مرغ در نیم ساعت آخر برشته شود. در این حالت، مرغ پخته تر و آبدارتر می‌شود.

  • ۹۹/۰۶/۳۱
  • mrsi mrsan

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی