کباب دیگی معروف خانگی ما خیلی غذای راحت و ساده در عین حال خوش طعم که طرفداران خاص خودش را دارد .
بیشتر با گوشت گوسفندی آماده و پخته می شود . برای پخت این غذا زمان زیادی لازم نیست . خیلی سریع و فوری میتوانید درست کنید .
گاهی اوقات که وقت برای پختن غذا ندارید و عجله در کار هست راحت ترین چیزی که به ذهنتان میرسد پختن کباب دیگی معروف است .
در کنار آن می توانید از گوجه فرنگی و سس رب استفاده کنید . هم خوش طعم ، و هم پختی آسان دارد .
بدلخواه می توانید ، بجای گوشت قرمز از گوشت سفید استفاده کنید با این تفاوت که حتما باید گوشتتان چرخ بشود .
حتی می توانید به طور مساوی گوشت گوساله و گوسفندی را ترکیب کنید تا یک کباب تابه ای ترد و لذیذ ی داشته باشید .
کباب تابه ای در کنار گوجه فرنگی سرخ شده و سیب زمینی خلالی و سس بی نظیر است . میتوانید امتحان کنید و از این غذا لذت ببرید .
این غذا بیشتر با نان سرو می شود . گاهی هم میتوانید در کنار پلو استفاده کنید .
یک سری نکته وجود دارد که اگر رعایت شود بهترین کباب دیگی را بدست می اورید .
1- تا امکان هست چربی کمتری در گوشت استفاده شود .
2- سعی کنید از تفاله پیاز رنده شده استفاده کنید .
3- مواد گوشت و ادویه را چنک زیادی بزنید تا در هم ادغام شوند .
4- حتما در زمان پخت زیر حرارت گاز کم باشد .
5- استفاده از دارچین طعم بخصوصی به کباب شما می دهد حتما استفاده کنید .
در اینجا یک کباب ماهی تابه ای راحت و سریع را به شما آموزش می دهیم تا در اسرع وقت بتوانید آن را استفاده کنید .
مواد لازم کباب ماهی تابه ای:
- گوشت گوسفندی چرخ کرده : نیم کیلو
- پیاز : یک عدد بزرگ
- گوجه فرنگی : دو عدد بزرگ
- روغن : به مقدار کمی
- رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
- زردچوبه : مقدار خیلی کم
- فلفل قرمز و پودر دارچین : کمی
طرز تهیه کباب تابهای:
ابتدا گوشت گوسفندی را شسته و چرخ کنید . می توانید گوشت چرخ کرده را از فروشگاه ها و قصابی ها بصورت آماده تهیه کنید . ظرفی را انتخاب کنید و گوشت را داخل ان قرار دهید . پیاز را با دنده ریز رنده کنید . نمک ، فلفل سیاه و قرمز را به گوشت و پیازتان اضافه کنید و خوب ورز دهید . زردچوبه را خیلی کم استفاده کنید . چون مصرف زیاد آن باعث می شود طعم غالبی را به گوشت بدهد که ما در اینجا راغب هستیم گوشت طعم اصل خود را د اشته باشد .
بعد از ورز دادن که حالت چسبندگی پیدا کرد کمی دارچین به گوشت اضافه کنید .
ماهی تابه ای را آماده کنید و گوشت را با کمک دست داخل آن پهن کنید . بعد از پهن کردن گوشت به کمک انگشت روی گوشت با فاصله خط بیاندازید به اینصورت گوشت ها از هم سوا میشود و به شکل کباب سیخی یکدست و بلند کف ماهیتابه قرار می گیرد
شعله گاز را روشن کنید و ماهی تابه را روی آن قرار دهید . سعی کنید حرارت را خیلی کم کنید و درب ظرف را بگذارید با این کار کباب شما به آهستگی آب می اندازد و کم کم آب آن به خورد کباب ها میرود .
بعد از این کار کمی روغن در حد کم به کباب ها اضافه کنید و دو طرف آن را سرخ کنید .
نکته : سرخ کردن کباب ها نباید در حدی باشد که گوشت شما خشک شود بلکه باید گوشتتان آبدار باشد و سعی کنید سرخ شدن آن به آهستگی و شعله کم باشد .
بعد از سرخ شدن در روغن کمی رب به وسط کباب ها ریخته تا حدی که رب رنگ عوض کند و سرخ شود .
در این مرحله گوجه فرنگی ها را گرد گرد روی کباب بچینید . سعی کنید درب تابه را بگذارید تا مغز پخت شوند .
بعد از کمی کباب ها آماده سرو می باشد . سیب زمینی های سرخ شده را دور کباب ها بچینید و گوجه های سرخ شده را هم داخل دیس دور تا دور قرار دهید . اگر دوست داشتید فلفل دلمه ای سرخ شده هم اضافه کنید .
اصولا این غذا با ماست یا سبزی خوردن خورده می شود .
فوت و فن و راز خوش مزه تر شدن کباب تابه ای:
- برای این که یک کباب دیگی خوشمزه داشته باشید سعی کنید از گوشت کم چربی استفاده کنید .
- در آخر پخت کمی زعفران آب شده اضافه کنید تا بوی خوش از غذا به استشمام برسد .
- سعی کنید این کباب را با سماق میل کنید .
- اگر بتوانید گوشت بره استفاده کنید که خیلی بهتر و لذیذ تر خواهد شد .
- اگر آب پیاز را بگیرید و بعد پیاز را اضافه کنید گوشتتان ترد می شود .
می توانید فلفل سبز را لای کباب بگذارید تا عطر فلفل را بخود بگیرد و در این صورت خیلی خوشمزه تر است . دوستان امیدوارم آموزش این غذا ی سریع و راحت بدردتون خورده باشد و اگر نکات کاربردی را به کار ببرید یک غذای لذیذی خواهید داشت .
طرز تهیه ماست و خیار:
- ابتدا مقداری ماست را در ظرفی ریخته و یک الی دو عدد خیار متوسط را داخل ماست رنده کنید . سعی کنید از رنده ریز استفاده شود . بعد داخل ماست را کمی نعنا ، ریحان خشک شده و گردو ریز کرده ریخته و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند .
- روی ماست را زیره و نعنا و ریحان خشک شده و با گل سرخ تزیین کنید و درکنار غذای مورد نظرتان میل کنید .
امیدوارم این دستور غذا توجه شما را جلب کرده باشد .
- ۹۹/۰۴/۱۶